Grobnica's Cafe - Your Dad Did

Kul att göra på semestern

Det finns så mycket kul man kan göra hemma i sin egna stad när man har semester. Något som är kul att hitta på är att åka sightseeing båt i stockholm. Det är något som man kanske inte har gjort fast man har bott i staden i hela sitt liv. Det är så lätt hänt att man tänker att man ska göra det någonting men så blir det inte av, så det kanske är dags att göra det nu i sommar. Det finns så mycket kul som man kan hitta på och som inte behöver kosta mycket och det är ju underbart att det kan vara så.

Få fler bra tips

Ja det finns så många bra tips på saker som man kan hitta på under sin semester när man är hemma. Och det är ju toppen om man kan gå in och kolla på sevärdheter och saker man kan göra i sin egna stad. Ja det kommer faktiskt upp fler saker än man kanske tror. Ja det är något som alla borde göra och på så sätt får man var turist i sin egna stad och visst är det något som är kul och något som man kanske har tänkt att hitta på men som man inte har gjort än. Ja det kan vara på tiden att man gör det den här semestern och man kan dra ihop ett helt gäng och göra stan tillsammans. Jag lovar att det kommer att bli hur kul som helst och så kan man utnämna någon som kan vara guide och som kan berätta lite om sakerna som ni kommer att se och och göra, då blir det ännu lite roligare och så kan man få lite uppgifter att göra så att det blir som en rolig lek som man leker tillsammans. Ja det finns så mycket att göra.